SISTA SOLSTRÅLEN

Vi vaknade upp runt 10, eller jag vaknade vid 10 och john ligger kvar i sängen och drar sig ända tills jag sliter upp han som vanligt hehe… Sen packade vi i ordning väskorna (är orolig som fan för övervikt alltså). Killarna på hotellet är sjukt trevliga och låter oss checka ut senare, samt förvarar våra väskor och låter oss hänga på takterassen efter utcheckning, vilken service! vi gick iväg till starbucks för lite brunch, en frappino och toast är givet sista dagen här i värmen, nu ska man ändå inte ha på sig bikini på några veckor haha! Har man gått upp i vikt något på resan? alltså jag vet inte, och kommer inte kunna ta reda på det heller eftersom jag inte väger mig, bra tycker jag. Men nej jag tror inte det, för jag har gått i snitt MINST 3h om dagen. säkert ännu mer. plus att jag har varit ut på egna powerwalks och tränat på gymmet. Riktigt skönt att kunna träna i lugn och ro, inte som hemma när man ska stressa för att man har sin ”lediga dag” eller ska iväg och jobba etc.

Nu har jag iallafall solat på terassen ett tag, beställde precis in ett glas cava för att fylla på det dagliga behovet (skämt åsido). John var snabb med att paxa att han vill köra hem från flygplatsen (vad är felet på honom?) så jag ba aaa tack, CAVA MY FRIEND. Ett glas på flygplatsen och på flyget så kommer resan hem gå galant.

Jag måste säga att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen under resan, men OH MY vad mycket bra bilder jag har att dela med mig av nu framöver. Tur man har lärt john hur man tar kort, för i början var han förfärlig. Har bett han kolla in andra som tar kort och göra som dom, vilken duktig ponke <3 okej nu ska jag sluta skriva innan cavan ger för mycket avtryck. PUSS vi ses i sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *