Middag i warszawa

Igår drog vi gasen i botten till skavsta och hoppade på ett plan till Warszawa. Checkade in i fiiiinaste lägenheten på en takvåning. Livet. Livet.

Här har vi en restaurang som heter bubbles. Ett helt fantastiskt ställe med service i toppklass och ett bra utbud av rätter. Jag tog två små förrätter, en tomat tartar som var helt otrolig, och blinis med caviar och gräddfil. Till varmrätt testade jag Kopytka (osäker på stavningen) det är ungefär samma sak som gnocchi, dock mindre och smörstekta, det tillsammans med en tryffelsås och parmesan var TO DIE FOR. Efter middagen drog vi vidare till olika barer och träffade en massa nya människor. Vart stoppad av polisen då jag gick runt med en öl (HOPPSAN) spelade svensk och oskyldig, så klarade mig bra som tur är. Tydligen är de ganska hårda med att man inte får dricka offentligt. Kvällen vart suddigare efter varje bar, tillslut hamnade vi på KFC följt av shopping på alkohole 24/7 och en taxi hem. hahah. kul och annorlunda kväll.

Alltså den sista baren vi var på, där beställde vi 2 shots och 2 öl, för 20 zl, vilket är mindre än 50 svenska kronor!!!!! fattar ni, inte per person, utan tillsammans 50 kronor. Fatta att man blir full här okej?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *