The body shop – Drops of youth

I torsdags påväg från butiken ut till bilen fastnade jag på the body shop. Skulle få med mig en ny kroppslotion hem, slutade med lite ny hudvård. Jag är helt ny på ämnet hudvård och har länge gått i tankarna att jag måste investera i lite bra hudvård, då jag i dagsläget stått med min blåa niveaburk dag och natt. Men Finns ju mängder med produkter men jag tänkte att jag skulle börja med dag- och nattkräm.

Jag är ganska normal i hyn, varken torr eller fet, och det jag sökte var produkter som kan förhindra att porerna blir större (typ apelsinhud) och bevara hyn. Vart rekommenderad att prova deras serie Drops of youth.  Drops of youth är en serie som innehåller stamceller från en planta (Edelweiss-plantan) och om jag förstod det rätt så ska det tydligen vara bra för att den plantan lever i väldigt drabbade områden med tuff miljö och har på såvis starka stamceller(?). Serien ska hjälpa till att återfukta, släta ut hyn och få den att se mer välmående ut.

Drops of youth – youth cream: Deras dagkräm. 325 kr/ 50 ml 

Drops of youth – youth bouncy sleeping mask: Nattmask, fungerar som en nattkräm. Applicerar och låter sitta. 325 kr/ 90 ml

Jag fick även med mig en ny body cream som ni ser fick den vara med på ett hörn. Japanese cherry blossom heter den och luktar underbaaart. Inte lika fast konsistens som body butter, vilket gör den enklare att applicera. Återkommer om någon vecka vad jag tycker om produkterna. Antagligen kommer allting kännas fantastiskt i jämförelse mot min gamla niveaburk.

Nu ska jag iväg till jobbet, heldag med både öppning och stängning. Inte jätte jobbsugen, men med bra kollegor så känns det inte lika tungt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *