DET KLIAR I FINGRARNA

Jag har så mycket jag vill skriva om, så mycket jag vill inspirera med men jag vet inte hur jag ska formulera det i text. Därför kommer en kort lista på ”just-nu-i-huvudet” på saker jag vill se mer av i mitt liv

  • Man borde verkligen lägga ner mer tid på att hitta musik som man blir inspirerad av. Jag är inte den personen som lyssnar på så mycket musik för jag vill inte bara lyssna på musik ”för att”, jag sätter på en låt för att få feeling, och jag kan inte alltid få feeling, därför måste jag välja mina tillfällen när jag är mottaglig för feeling. haha låter sjukt men det är sant? Jag har typ 2-3 låtar som jag gillar och lyssnar på tills jag tröttnar, sen hittar jag nya favoriter och så fortsätter det.

Just nu:  

  • Det är dax att lära sig aktier på riktigt! det är rent av idioti att låta pengarna ligga på ett sparkonto hos banken med 0,00001% ränta, där gör dem ingen nytta. Jag lärde mig en hel del om aktier i början av utbildningen och gjorde några bra affärer, dax att återuppta. Fingerprints och NA-KD lutar det åt, 50/50 på dem. Återstår att se. Ska analysera lite nyckeltal och försöka göra en egen bedömning innan jag läser mycket vad alla andra tycker om företagen. Stora profiler som uttalar sig om aktier har en tendens att vilja prata gott om de som de själv har placerat i, för att fler ska köpa aktien och att kursen då får uppåt = de tjänar pengar. Japp allt är oärligt i denna värld tyvärr. Kanske skulle ha en liten genomgång av aktier när jag kommit igång igen?
  • Behöver ett par vida byxor i satin, i typ, beige/ljusrosa/terracotta färg. verkligen behöver ett par! 

1. HÄR  / 2. HÄR / 3. HÄR 

4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Inspo från Pinterest

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *