Blackhead pore strip recension

Okej jag var tvungen att prova dessa sönder promotade blackhead stripes. Som vanligt när jag ser någonting svämma över internet så blir jag väldigt skeptisk till att det ska funka. Om en produkt marknadsförs exakt övarallt, där man faktiskt ser att det är pga att människor får betalt för att promota dem, och inte för att de tipsar om produkten själv, då är det sällan det är äkta vara. Hjärntvättning. Det påminner om alla produkter de säljer på tv-kanaler, ni vet typ hypen för typ 10 år sen med bältet man satte på magen så tränade den musklerna åt en. Man skulle alltså inte behöva träna längre. Funkade ju jättebra.

Nej dessa förpackningar med blackhead pore stripes innehöll någon svart rinnig sörja (undra vad det ens är i dem?) som man applicerade på ansiktet, väntade 20 minuter ich, och sen skulle man dra bort dem. Då tänkte jag på hur alla videos visat hur masken blir fylld av piggar från porerna, men hände det någonting? nej. Min hud vart röd eftersom de satt sig i mina hårstrån, det var det enda. Dock måste jag tillägga att jag inte har speciellt synliga porer och inte mycket finnar heller, så det kanske är på just mig de inte fungerar.

Jag ger dessa 0/5.

Förresten, har ni sett dehär ”gummi bears” som sägs vara bra för håret, som alla större bloggare fått slängda på sig att marknadsföra, det är samma fälla! köp inte förens ni ser att någon verkligen rekommenderar produkten. Tror även att denna BH man drar ihop kan vara samma bluff. Ni vet den som ska ge en riktigt snygg klyfta som finns överallt på Instagram och Facebook.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *