TROPICAL

Sponsrat inlägg 

Nu tänkte jag visa er två jättefina bikinis som underbara Rosegal skickat till mig. De har jättebrett utbud av allt, till jättebra priser. Om man letar ordentligt så är det här definitivt en sida man kan fynda på. 

den första bikinin hittar ni HÄR. Den är så sjukt fin i verkligheten och ser ut som på bild. Jag beställde M och den passar mig bra. Den andra bikinin hittar ni HÄR. Den var också väldigt fin i verkligheten, men tyvärr för liten i storleken. Jag fick över trosorna över halva rumpan. Så jag skulle rekommendera att man går upp två storlekar på den.

Ta gärna en titt, de har verkligen sjuuuukt mycket och fina bikinis. Priset för en sån här bikini ligger mellan 10-15 dollar, vilket är BILLIGT.

Vad står på agendan idag då? Jag har semester. Hallelujah. Så jag tog en lång sovmorgon (12.30) hehe ops. Men känner att jag behöver kompensera för att ha gått upp så tidigt andra dagar. Har plockat in tvätt och städat här hemma. Ska iväg till gymmet och börja bygga lite armstyrka, planen är att jag ska börja på poledance i slutet av månaden, så då kan det vara bra med armstyrka. Sen kommer bästi från karlskoga så vi ska göra mat och mysa. Har temat ”världens mat” på denna veckas matsedel. Planen är att varje dag så ska jag laga mat från olika länder, och gärna vegetariskt. Idag blir det thailändsk mat. Jag använder mig mycket av icas recept från deras hemsida, de håller god kvalité och många recenserar där. Jag förvånades över hur mycket asiatisk och indisk mat som faktiskt är vegetarisk när jag bläddrade igenom recepten igår. Det finns så mycket god vegetarisk mat som man missar om man låser sig till att äta kött hela tiden. Jag vill äta mer vegetariskt, men vill ändå inte sträva mot att bli vegetarian på heltid. Mestadels för att jag är lat antar jag. Lägger upp recept och bild på kvällens mat senare. PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *