LE OCH TILLSLUT TROR DU ATT DU ÄR GLAD

man har det ju bra som fick mosters gamla levis från 70 talet. Det här är typ det enda paret jag inte klippt sönder till shorts (och jag som aldrig använder shorts. R.I.P). Skolveckan är igång och idag är det seminare i global marknadsföring på engelska. Har köttat med en inlämningsuppgift som jag fick in igår, fyfan vilken skön känsla det är alltså. Jag mår bra. Gråten är dock med mig i ögonen hela tiden. Minsta lilla får mig att bryta ihop. Jag antar att det bara är att vänta ut tiden? Tillslut måste det ju ta slut. Men jag har hopp. Jag vet att jag måste klara att leva såhär nu. Om jag bevisar att jag klarar av det, så kanske jag vinner tillbaka min prins. Vem vet. Ingen. Olidliga förbannade ovetande framtid. Han säger att jag bara är 21 och borde ta det lugnt. Jag vill inte. Jag vill vara 40, ha en familj, ett jobb och stabil ekonomi. Han var en bit på vägen till min trygga framtid. Nu är den längre bort än någonsin vilket gör mig så jävla rädd. Det finns ingen annan person i världen som jag vill dela allt det med. Jag får bara låta tiden ta honom dit också. Han är min livs kärlek. Den ger man inte bara upp. Jag vill inte ge upp den. Vill inte att någon annan ska ersätta hans plats. Jag vill att det ska vara John och föralltid John.

Nu ska jag bita ihop, dricka en kopp kaffe, försöka få i mig en kopp kaffe, fixa till mig lite och leverera grymt på mitt seminare, sen väntar jobb fre-sön. Skönt. LÅT TIDEN GÅ. på snabbspolning.

2 Kommentarer

 1. Elin
  oktober 5, 2017 / 7:47 f m

  Men VARFÖR vill du vara med någon som väldigt tydligt inte vill vara med dig? Han har ju uppenbarligen gång på gång sagt till dig att du inte är den personen för honom, du är inte personen han vill skapa en familj med, du är inte kärleken i hans liv. Jag förstår att det känns hårt, men förtjänar inte du att vara med någon som vill vara med dig lika mycket som du vill vara med honom. Gå vidare.

  • olivia
   oktober 6, 2017 / 11:30 f m

   För att han är kärleken i mitt liv. Alla människor kan potentiellt såra dig, man får bara välja vilka man vill kämpa för. Jag vill kämpa för honom. Jag vet vad som finns inom honom. Det visar sig inte just nu. Men i framtiden kommer det visas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *