JEANSJACKA

Här är jag igår i min nya jeansjacka. Jag kände att jag aldrig hakar på trender med oversize, och ville prova för en gångs skull. WOW. älskar den här jackan. Den passar verkligen till allt. Klänning, kjol, jeans, you name it.

Vet ni vad det sjuka är? Jag betalade 199 kronor ordinarie pris på HM. Jag sprang in i panik på HM de sista minuterna på min lunchrast i veckan och råkade få ögonen på denna, sista kvar och i min storlek. Det fanns inget att fundera på. Nu är vi alltså förenade med kärlek. Denna kommer ni få se mycket av i bloggen. Och skorna! självklart reppar jag jobbet, de kommer från skopunkten. länk till dem HÄR.

Vad har hänt i mitt liv i helgen? Jag har haft en superbra helg när jag tänker efter faktiskt. Fredagen började med jobb hela dagen fram till 20, sen vart det spelkväll hemma hos mig med Alex och Maria. Vid 2 snåret gav de upp och lät mig vinna i monopol (hell yeah). Vi tog en promenad bort till studentkåren som bor ett stenkast bort för att skåda alla nystudenter (HAHAHA) och sen var det dags att sova. Oväntat skönt att sova själv hemma, inga spöken eller liknande som hade ihjäl mig vilket jag hade förväntat mig.

Lördag jag sov ut, snyggade till mig som på bilderna, och hoppade på en buss upp till stan. Strosade runt i det fina vädret och köpte en ny skinnliknande kjol inne på HM. Blev uppplockad av John, hem en snabbis och bytte om, för att åka upp på stan igen och kolla pride. Vi satte oss på uteservering och drack lite gott och åt plocktallrik. Sen var det dags att bli spöad i bowling. John och jag är båda ganska duktiga om vi får säga det själv på bowling, och för första gången så låg jag över honom med 30 poäng hela matchen, tills jag får cp ryck och råkar slänga klotet baklänges och nästan träffar en liten tjej på grannbanan, hela mitt självförtroende flög med bollen, så john tog ledningen de sista 5 minutrarna och jag förlorar, som vanligt. Skit.

Söndag vad ska jag ens säga? vaknade. åkte till nora och köpte en glass och plockade upp jennifer. åkte hem. sov. sov. sov. mys med john. och nu sova. Jobb imorgon och jag är pepp! älskar att jobba måndagar, synd att det nästan aldrig händer. Man kickstartar veckan och kommer igång så mycket bättre.

Träningen? den fick vila lördag och söndag. Imorgon är det dax att kämpa på igen!

PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *