#malmdresser #malmhack

Här är resultatet på färgen, den vart aningen ljus men ändå så ser man att den går i ljusrosa, jag tycker det vart jättefint. Hela väggen vart mer enhetlig och somrig. Jag bytte ut min lampskärm till en svart som jag fyndade på hemtex rea igår, för att ändå behålla mörka detaljer som ska gå ihop med övrig inredning i hemmet. Balans är viktigt för att få hemmet trivsamt. Växter, i mitt fall örter (mynta, citronmeliss) piggar upp något otroligt. Ta en titt på bilderna och föreställ er dem utan det gröna, det hade sett så tråkigt ut. På tavellisten jag fått upp så har jag en tapet från feffe på nordsjö ide och design och två posters från rusta. Ska börja kolla runt efter nya posters att byta ut med, så enkelt sätt att variera inredningen på.

jag kör hashtagsen #malmdresser och #malmhack som överöser en med inspiration till att göra om malmbyråer på pinterest, ta er en titt själva!

Om ni är sugen på interior-inspo så heter jag Olivia Toverud på pinterest och där delar jag dagligen med mig av massor av inspiration.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *