NYTT HOS MIG

Här är lite utvalt nytt som landat i min garderob (den sista i kroppen hehe) mycket prosecco den här sommaren. Det här är min favoritprosecco.

 

 1. HÄR det här kan ju vara sommarens bästa plagg. Så jäkla snygg till jeans eller kjol. 249 kronor./
 2. HÄR Coca cola body som är i jättebra kvalité. Har haft den till kostymbyxor eller vit kjol & jeansskjorta. Den kommer ni garanterat att se mer av i bloggen. Den blir din för bara 199 kronor på bikbok. /
 3.  HÄR  En så fin jeanskjol som är lite me av den tighta modellen. 249 kr./
 4.  HÄR En liknande randig oversize skjorta. Har en kärlek för randigt alltså. /

 

En ny dag är här. Det är den 10:e augusti vilket betyder att det är min och Johns månadsdag. Vi är helt slöa och har planerat att spela minigolf innan han åker och jobbar, men jag tvivlar på om vi kommer orka det. Jag tänkte mysa till det ikväll istället. På dagen ska jag iväg och träna power hour (styrkepass med medicinboll) om jag får en plats på det passet, sjukt fullt på alla pass och cirka 40 pers som anmäler sig som reserv. Men det är många som avbokar i sista sekund och då får man vara med. Vet inte om jag nämnde det men igår var jag på iväg på ett skivstångspass som jag tyckte var uselt. Inte själva övningarna var dåliga, men hela passet var så himla stressigt att man bara slängde sig mellan de olika övningarna och själva tekniken gick inte ledaren igenom vilket jag tycker är skit eftersom att teknik är viktigare än att kunna göra så många repetitioner som möjligt. Jag kommer inte gå på pass som den personen kör igen.

2 Kommentarer

 1. Lisa
  augusti 11, 2017 / 7:26 f m

  Kan du inte vsa hur allt sitter på dig? Både fram och baksida? 🙂

  Coca-cola-bodyn är såå snygg!!

  • olivia
   augusti 11, 2017 / 12:03 e m

   Hej!
   Jo men det gör jag jättegärna. Kan ordna en try haul video under helgen!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *