LILY AND ROSE

God måndag morgon!

Ny vecka och nya tag. Jag är trött. Men det är jag alltid på morgonen haha. Har suttit i telefon med ett fastighetsbolag här i Örebro, och försökt övertala dem att skriva ett avtal med mig, har gått sådär. Får förmodligen bo kvar i denna 1:a ett tag framöver. Men det är bara att hålla humöret uppe, rätt vad det är så kommer det. Får fokusera på att spara pengar så mycket det bara går, så kan man köpa en lägenhet desto snabbare.

Jag tänkte visa upp mina favoritsmycken för er, märket känner säkert många av er igen, lily and rose! Jag älskar att deras smycken ser så exklusiva ut och att det glittrar så mycket om dem. De håller bra kvalitet för att ha de priserna. Man behöver förvara smyckena i boxarna, annars ramlar stenar av efter ett tag (inte dålig kvalitet, utan sånt händer om de ligger löst i en stor väska under längre tid). Så några av mina smycken har tyvärr förlorat lite stenar, ska försöka få tag i nya, kanske kan kontakta lily and rose? för jag har ett jättebra smyckeslim här hemma, så stenar är allt jag behöver.

Perfekt att ge bort till kvinnor i alla åldrar. Present, konfirmation, examenspresent, alla hjärtans dag, ja you name it. De flesta har råd.

Rosa örhängen finns HÄR (med blanka stenar),  Armband liknande färger R,  ring i samma modell HÄR och även halsbandet HÄR 

Bor man i örebro så tror jag att det enda stället man kan köpa lily and rose på är Heaven på stan(?).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *