HÄR ÄR JAG

 

VARMT välkomna till min blogg. Nu är det alltså jag som ska rocka bloggvärlden. Vem är jag? Olivia heter jag och är bosatt i Örebro. blivande civilekonom (om förhoppningsvis 3,5 år ich) och säljare på skopunkten. Tanken med den här bloggen är att jag ska dela med mig av all min inspiration. Vad inspirerar mig då? Ja, det kan faktiskt variera väldigt mycket. Men allt från trender och mode till aktier och nyheter. Ni kommer alltså få se det mesta. Den största anledningen till att jag väljer att återuppta bloggandet (japp, har bloggat i mina tonåren väldigt mycket) är för att jag behöver ventilera och sortera mina tankar, och jag behöver få nå ut till alla er i hopp om att ni ska kunna gilla, relatera och kanske diskutera/tycka till. Min blogg vänder sig till tjejer. För det är ju vi som rockar världen?

Vad kommer att hända nu?

Först och främst ska jag fixa klart designen, som ni ser har jag ett alldeles eget domän, olivias.nu, vilket innebär att min blogg inte ligger på någon bloggportal, vilket tyvärr innebär en massa tid för att förstå sig på hur man kodar en blogg själv (det hade jag ju inte räknat med hehe) MEN det ska jag ge mig fan på att fixa. helt själv också.

Härnäst ska jag köpa en bra kamera! Jag kommer utlova bilder med bra kvalitet, detta ska inte vara en blogg fylld med iphone-bilder. Jag ska bomba mig själv med inspo och sen ge mig ut i världen (örebro) och carpe diem på bild.

Nu kör vi!

(eh…jag har inte på mig bh, det är en body)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *