OHOJ

Att resa handlar egentligen inte så mycket om själva njutningen för stunden, utan i efterhand om hur mycket man njuter av känslan när man tänker tillbaka på resan. Jag har njutit precis lika mycket av den här resan i efterhand som jag gjorde där i stunden. Man blir välmående helt enkelt.

Idag sov jag tills nu, 16. Helt galet. Men jag har ingen ångest över det, natten är ung och jag hinner fortfarande med en hel del. Ska sätta mig och plugga, tenta snart. Känner riktigt mycket glädje över att plugga just nu, då vet man att det är rätt <3. Jag längtar så tills den dagen jag står där med min examen, civilekonom. Det kommer bli förjävla nice. Då kommer jag vara 23 år, lite visare, lite mer livserfarenhet, lite bättre, och med examen. Förhoppningsvis startar jag nitt egna företag då, eller så jobbar jag lite åt något företag först för att skaffa erfarenhet. Jag vill iallafall jobba för mig själv någon gång i framtiden. Det känns som steget mot mitt livsmål.

Okej förutom att plugga så tänkte jag träna, det känner jag mig också taggad över! Funderar på en try on haul på alla grejer jag köpte i barca? det hade väl varit kul?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *