LYKO I NÖD OCH LUST

Ja lyko måste vara den självklara sidan när det gäller hårvård för mig. Om det är något jag söker, så finns det definitivt hos lyko, och till det bästa priset. Vart rekommenderad denna produkt av tjejerna på lyko butiken på marieberg, då den ska funka väldigt bra på löshår, så nu ska jag allt testa den!

Det är en kräm hör håret som ska motverka frizz och bidrar till att håret ser mer naturligt och friskt ut. Ni hittar den HÄR för 289 kronor, återkommer med recension av produkten såklart hehe. Kan ju även tipsa om ni är studenter så har lyko alltid 10% mecenat rabatt, koden hittar ni på eran mecenat sida.

Kan ju även passa på att tipsa som att lyko har 20% på cocoa brown för tillfället, mycket prisvärt. Cirka 100 kronor för en BUS som är riktigt bra! har ju skrivit om den tidigare här i bloggen, och nu har jag använt den ett tag och vill påstå att den är mycket mer prisvärd än St tropez. Färgen är naturlig och håller nästan lika bra, men kostar betydligt mindre.

HÄR är länk till sidan med 20%.

Finns klassisk mousse, oljor, wipes, scrubbar med BUS i etc. Och även bra verktyg för applicering. Bästa för att få lite extra sommar look, det är ju inte alltid man hinner ligga på stranden hela dagarna för att få färg.

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *