Igår vs idag

Det är var lyxen att starta dagen med igår. Lite molnigt men ändå så varmt och skönt. Idag?….

vad gör man? John har bilen till jobbet. Här är jag fast, min sista dag på semestern. John fick med båda nycklarna så jag kan inte boka tvättid heller. Men å andra sidan ska man väl inte spendera hela semestern på att städa, så det gör inget. Ja förresten, jag är vaken tidigt, helt otroligt! Klev upp strax innan 6 faktiskt, när John åkte till jobbet. Har städat och uppdaterat bloggen med lite inlägg, och nu är klockan inte ens 8. Nu ska jag inta en kopp kaffe (typ min andra den här veckan bara) har inte varit i behov av koffein då jag sovit så sjukt mycket. Men jag längtar efter att tvinga sig upp ur sängen och vara trött för att sen låta kaffet göra underverk. Nästa onsdag är jag tillbaka på jobbet. Det är väl meningen att man ska ha lite ångest över att komma tillbaka från semestern? Men jag är omringad av så fina människor på jobbet så det kommer kännas skönt att få hänga med dem igen. Onsdag, det innebär alltså att jag har 5 lediga dagar till, det är inte så illa. Kick ass är vad jag ska göra. Jag ska gå upp i tid, vara nykter (HAHA det lät så roligt) träna som en champion, laga god mat, pussa på min pojkvän, pussa på mina vänner, inte spendera pengar, måla naglarna, och sen sist… jag måste börja plugga lite. Skolan drar inte igång försen v.40, men jag har en kurs på engelska med asjobbiga böcker, som jag kommer få en chock av att öppna sen, så jag måste börja skumma igenom dem redan nu. Och skaffa en lagbok då jag ska läsa lite juridik till hösten.

Min statistik på bloggen ser jättefin ut hörrni, tack så mycket för att ni hänger kvar trots mitt break under sommaren. Ni är guld värda. Jag sprudlar av energi när jag håller bloggen aktiv. Det är så kul att få dela med sig av allt som händer och att få dokumentera sina dagar.

Åh jag vill inte sluta skriva det här inlägget, men jag märker att jag inte säger någonting vettigt så nu ska jag sluta. Ha en GRYM fredag. Om ni har några tips på trevliga aktiviteter så dela gärna med er!!! Här kommer min favoritlåt för tillfället. puss puss puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *