HJÄRTESORG

Det har ekat tomt här nu alldeles för länge, så jag tänkte försöka börja om och ge det här en ny chans. Med mer olivia, och mer personlighet.

 

Jag har gått igenom en otroligt tuff period i mitt liv, eller jag går fortfarande igenom rättare sagt. Jag har blivit sviken, av den person jag aldrig trodde skulle svika mig. Det vände upp och ned på hela mitt liv. Jag föll rakt ned på botten. Det har gjort mig rädd, jävligt rädd för framtiden. Och jag inser nu hur det faktiskt känns att bli sviken på riktigt. Jag vet inte vart det kommer leda, men jag vet att jag måste vara min egna bästa vän i det här. Jag har varit naiv. Och jag är glad att jag vet om det nu. För det kommer jag aldrig bli igen. Man kan aldrig låta en annan person bli huvudperson i sitt egna liv. Man kan inte vara så beroende av en person. Man måste sätta sig själv först, alltid. För oavsett så kommer det alltid vara me, myself and I.

Nu vill jag resa mig upp och bli starkare än någonsin. Jag måste släppa taget om jobbiga känslor och acceptera dem, istället för att älta dem. Det som har hänt har hänt. Nu blickar jag framåt.

Nu vill jag mer än någonsin blomma, och leva mitt liv som jag vill. Fylla mina dagar med det jag känner passion över. Jag hoppas jag kan hitta tillbaka till min blogg motivation, för jag älskade verkligen det här.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *