DAY 1


Här startade jag min dag. Skulle gått upp vid 8 men mobilen hade laddat ur så jag vaknade av mig själv vid 10. Det gjorde inte speciellt mycket, behövde antagligen sova ut lite. Sprang och körde lite styrka, så skön start på dagen! Vill inte slappa till bara för att det är ”semester”. Träning är alltid nice,  det är så jag håller mig pigg. Det var som att drinkarna jag drack inte existerade. Barcelona magi!

På dagen har vi urforskat gatorna i stan innan vi stannade på en lunch på en mysig liten restaurang vi hittade i ett hörn av de små gatorna. Restaurangen hette Centric. John åt bläckfisk med potatis/aioli och jag åt en zucciniomelett. Jättemysigt ställe. Gott vin och maten var bra. Rekommenderas! Adressen är


Sedan besökte vi matmarknaden och köpte varsin juice, och gick hemåt igen.  powernapade 15 min pga vinet vill lunchen. Nu ligger jag på takterassen, druckit lite cappuccino då jag insåg att jag inte fått i mig något koffein alls idag. Tänkte vila här ett tag, sen grab a cava and get this evening started.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *