1 MAJ

Idag är det alltså startskottet för varmare tider, förhoppningsvis. 1 Maj är alltid så mysigt. Man är lite smått bakfull och glider upp på stan för att kolla på alla demonstrationer och diverse tal som hålls. Det glädjer mig att se människor engagera sig och göra sin röst hörd. Det är något jag önskar att jag kan bli bättre på, att ta ställning och engagera mig i det jag tycker är rätt. Det ska jag nog ha som mål nästa år, att engagera mig i någon form av rörelse, som har samma värderingar som mig. Fatta att få gå i ett demostrationståg och ba skrika ut det man tycker är rätt, mäktigt ändå. Är så stolt över fina Sverige där man har sin rätt att demonstrera och engagera sig politiskt, det är långt ifrån självklart i många delar av världen. Tänk på det. Vi tycker ofta så mycket, men skulle man kunna visa det lite bättre?

Jag och John gick runt på stan och kikade lite, köpte varsin juice (ingefära, äpple och jordgubb för min del) och satte oss vid kyrkan och kollade lite på demonstrationerna. Mysigt. Och jäklar vad varmt!

Har städat lite här hemma och funderar på om jag antingen ska vara superduper duktig och fortsätta storstäda + gå till gymmet och träna, ELLER bara inte göra ett skit. Behöver börja planera resan så det lutar mot att inte göra något…. svåra val idag känner jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *