05:13 hemma hos mig

Uppe med tuppen? Nej jag har faktiskt inte gått och lagt mig ännu. Här har jag myst runt hemma inatt och haft ADHD hjärnan igång på högvarv. Uppdaterat CV, tagit bilder till bloggen, organiserat en lista med alla miljoner lösenord man har på diverse hemsidor etc. Produktivt men ändå dåligt med nätter som dessa då jag behöver min sömn eftersom jag ska SOLA hela dagen. Det får bli några småtimmars sömn och sen kan jag sova när jag ligger och solar.

Tror jag är på bättrings väg nu, åt lite mat med tjejerna ikväll och det gick bra. Tur att jag låg i sängen i typ två dagar i streck, då tillfrisknar man snabbt. Har dock kollat ut hela 4 säsonger av masters of sex nu, så nu har jag ingenting kvar att kolla på :(… jobbig känsla när en serie har SÅ många avsnitt så det känns som att man kan kolla hela livet, sen tar det plötsligt slut och man blir helt ställd.

Alltså en grej till, jag har ledig helg! vad ska jag göra? får dampryck och kollar summerburst biljetter / kort resa någonstans/ malmö med kompis?? vill verkligen inte vara den som inte tar tillvara på ledig helg, det är så korkat att vara hemma då jag tröttnar nog när jag måste. Så om jag har någon kompis som känner sig manad att ÅKA med mig någonstans, SÄG TILL! jag vill med!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *